Retket

Meiltä löytyvät mahtavat maastot ja miellyttävät eteenpäinpyrkivät ja hieman totuttua isoliikkeisemmät hevoset, joilta vot oppia paljon askellajiratsastuksesta. Ohjaajana toimii FEIF 1-ohjaaja Tiina Kari ja retkille lähdemme pääasiassa pienryhmissä.

Reitit kulkevat pääosin hiekkapohjaisia metsäteitä ja polkuja pitkin ja meidän on mahdollista nousta myös hiekkaharjuille katselemaan maisemia. Kesällä olemme käyneet myös yöretkillä ja talvella nauttineet kuutamosta hiljaisessa metsässä.

Retket tehdään pääosin viikonloppuisin ja iltaisin. Tällä hetkellä en yleensä pysty tarjoamaan arkena päiväsaikaan ratsastusta, koska teen päivätyöni muualla.

Ryhmässä on yleensä yhdestä kolmeen kokenutta ratsastajaa, jolloin pystyn ohjaamaan kaikkia myös maastossa ja saat retkestä enemmän irti. Satunnaisesti voin ottaa vastaan isompiakin ryhmiä kun kaikkien ratsastustaito on hyvä.

Matka taittuu yleensä melko reippaassa tahdissa, joten sinun tulisi hallita hevonen kaikissa askellajeissa ja vaihtelevissa maastoissa. Osa hevosista tarvitsee myös ns. teknisempää ratsastustaitoa. Aloittelijoille meillä ei valitettavasti ole tarjota maastoretkiä.Hinnasto

Tunnin retki - 35 €
Pikainen lenkki maastossa.

1,5 h Retki - 50 €
Harjoitellaan hetki kentällä ja sitten pieni lenkki
maastossa. Tai sitten koko aika maastossa. Tämän
ennättää kiireisempikin.

2 h Retki - 60 €
Mukava peruslenkki jossa ennättää jo paremmin
katsella maisemia ja päästä retkeilyn makuun.
Suosituin retki.

3 h Retki - 80 €
Vaatii jo enemmän ratsastuskuntoa, mutta tässä ehtii
kauemmas harjuille ihailemaan maisemia. Pidämme matkalla pienen tauon.

Puolen päivän retki - 100 €
Kokonaiskesto 4-5 h ratsastajista ja reitistä riippuen.
Retkeen sisältyy kotatauko, jolloin syömme eväitä ja keitämme nokipannukahvit.


Kaikki hinnat sisältävät oppaan palvelut, vastuuvakuutuksen ja alv:n. Asiakkaat ovat siis vastuuvakuutettuja, tapaturmavakuutus olisi hyvä olla omasta takaa.

Maksutapana toimii käteinen tai Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky-kuntosetelit sekä Sporttipassi. Meiltä löytyy myös lahjakortteja joilla on käyttöaikaa n. puoli vuotta.

Voit myös maksaa ratsastuksen etukäteen tilille FI2056088820051744, viestiksi ratsastajan nimi ja päivämäärä.