Funi frà Þorkeshòli 2
suom. liekki, tulinen
s.1997
Osaava ja ratsastajaan sopeutuva lähes kolmikäyntinen ruuna.
Funi toimii aina yhtä luotettavasti niin maastossa kuin kentälläkin sekä ratsastusjousiammunnassa. Osittain asiakaskäytössä.

Rùbin frà Bùdardal
suom. rubiini
s. 2001
Neljällä vaihteella varustettu rauhallinen ruuna, jolta löytyy mukavan pehmeä töltti ja iso ravi sekä laukka. Yksityisomistuksessa, satunnaisesti asiakaskäytössä.

Rúna frá Ranarvik synt. 2007
suom. uskottu
s. 2007
Hyväntuulentamma joka rakastaa pitkiä, reippaita maastolenkkejä. Luonnontölttäri, jolta löytyy sopivissa olosuhteissa myös hieno ravi. Muutamat pikkukisatkin on käyty mukavalla menestyksellä. Kentällä osaava ja opettavainen hevonen. Yksityisomistuksessa, satunnaisesti asiakaskäytössä.

Spretta frá Melaleiti
suom. ominaisuus
s. 2008
Prinsessatamma, jonka mielestä on aina mukava juosta kovaa. SM-tason viisikäyntiratsu, joka nähdään yleensä kärjessä. Auran kisaratsu.


Jór frá Skáney
suom. runoll. hevonen
s. 2012
Herkkä nelikäyntiruuna, joka on todella miellyttävä ratsastaa. Kokeneen luxusratsu, jolla on pehmeä hieno liike ja rohkea mieli. Toimii yleensä vetohevosena, satunnaisesti kokeneiden ratsastajien käytössä. Tiinan SM-kisaratsu.

Saga fra Kakkola
suom. tarina
s. 2006
Iso passitamma, joka rakastaa vauhtia ja maastoilua, kulkee pelottomasti minne vain. Tiinan SM-tason ratsu passilajeissa.