Funi frà Þorkeshòli 2
suom. liekki, tulinen
s.1997
Osaava ja ratsastajaan sopeutuva lähes kolmikäyntinen ruuna.
Funi toimii aina yhtä luotettavasti niin maastossa kuin kentälläkin sekä ratsastusjousiammunnassa. Osittain asiakaskäytössä.

Rùbin frà Bùdardal
suom. rubiini
s. 2001
Neljällä vaihteella varustettu rauhallinen ruuna, jolta löytyy mukavan pehmeä töltti ja iso ravi sekä laukka. Osittain asiakaskäytössä.

Rúna frá Ranarvik synt. 2007
suom. uskottu
s. 2007
Hyväntuulentamma joka rakastaa pitkiä, reippaita maastolenkkejä. Luonnontölttäri jolta löytyy sopivissa olosuhteissa myös hieno ravi. Muutamat pikkukisatkin on käyty mukavalla menestyksellä. Kentällä osaava ja opettavainen hevonen.

Óskasteinn frá Fagraholt
suom. toivomuskivi
s. 2012
Nelikäyntiruuna ja ns. kouluratsastajan askellajihevonen, jonka töltti pitää osata ratsastaa. Hienot liikkeet ja yhteistyöhaluinen luonne tekevät Óskarista mukavan ratsun. Osaava kentällä ja innokas maastossa, kokeneiden asiakkaiden ratsu.

Spretta frá Melaleiti
suom. ominaisuus
s. 2008
Prinsessatamma, jonka mielestä on aina mukava juosta kovaa. SM-tason viisikäyntiratsu, joka nähdään yleensä kärjessä. Auran kisaratsu.


Jór frá Skáney
suom. runoll. hevonen
s. 2012
Herkkä nelikäyntiruuna, joka on todella miellyttävä ratsastaa. Kokeneen luxusratsu, jolla on pehmeä hieno liike ja rohkea mieli. Toimii yleensä vetohevosena, satunnaisesti kokeneiden ratsastajien käytössä. Tiinan kisaratsu.

Saga fra Kakkola
suom. tarina
s. 2006
Iso passitamma, joka rakastaa maastoilua ja kulkee pelottomasti minne vain. Projektitamma, jonka askellajit kehittyvät koko ajan. Myynnissä sopivan ihmisen satuttua kohdalle.


Teygja fra Bjartavatni
suom. joustavuus, notkeus
s. 2013
Viisikäyntitamma, josta toivotaan tulevan mainio asiakashevonen. Toistaiseksi projektina.

Gelmir fra Kirjoniemi
suom. kotkannimi
s. 2017
Kirjoniemen Tilan ensimmäinen kasvatti saa viettää aikaansa vielä leikkien. Rohkea tyyppi, joka liikkuu pääasiassa töltissä. Tästä tulee vielä loistava asiakashevonen.