Funi frà Þorkeshòli 2
suom. liekki, tulinen
s.1997
Osaava ja ratsastajaan sopeutuva nelikäyntiruuna.
Funi toimii yhtä hyvin maastossa kuin koulukiemuroita tehdessä ja hyppääminenkin onnistuu. Osittain asiakaskäytössä.

Rùbin frà Bùdardal
suom. rubiini
s. 2001
Neljällä vaihteella varustettu ruuna jolta löytyy mukavan pehmeä töltti ja iso ravi sekä laukka. Opettavainen hevonen, josta huomaa heti jos se ei tölttää. Hallitsee myös kenttäkiemurat. Leikkisä ja eläväinen tyyppi. Osittain asiakaskäytössä.

Veiga fra Alfahlid
suom. voima
s. 2007
Viisikäyntinen tamma joka suhtautuu ennakkoluulottomasti kaikkiin eteentuleviin asioihin. Mukavat, selkeät askellajit joita on käyty näyttämässä pikkukisoissakin hyvällä menestyksellä. Kevyt ja pehmeä ratsastaa. Vapaa-ajalla puuhakas ja oma-aloitteinen osallistuja. Osittain asiakaskäytössä.

Rúna frá Ranarvik synt. 2007
suom. uskottu
s. 2007
Hyväntuulentamma joka rakastaa pitkiä, reippaita maastolenkkejä. Luonnontölttäri jolta löytyy sopivissa olosuhteissa myös hieno ravi. Muutamat pikkukisatkin on käyty mukavalla menestyksellä. Kentällä osaava ja opettavainen hevonen.

Óskasteinn frá Fagraholt
suom. toivomuskivi
s. 2012
Nuori ruuna, joka haluaa miellyttää ratsastajaansa. Hienot liikkeet ja yhteistyöhaluinen luonne tekevät Òskarista mukavan ratsun. Osaava kentällä ja innokas maastossa. Pääasiassa nähdään kärjessä, mutta välillä on ollut kokeneempien asiakkaidenkin ratsuna.

Spretta frá Melaleiti
suom. ominaisuus
s. 2008
Prinsessatamma, jonka mielestä on aina mukava juosta kovaa. SM-tason viisikäyntiratsu, joka nähdään yleensä kärjessä.


Jór frá Skáney
suom. runoll. hevonen
s. 2012
Miellyttävä herkähkö nelikäyntiruuna, joka kerää vielä kilometrejä ennen asiakastöitä. Lupaavat liikkeet ja rohkea mieli vievät vielä pitkälle.

Gelmir fra Kirjoniemi
suom. kotkannimi
s. 2017
Kirjoniemen Tilan ensimmäinen kasvatti saa viettää aikaansa vielä leikkien. Rohkea tyyppi, joka liikkuu pääasiassa töltissä. Tästä tulee vielä loistava asiakashevonen.